• Fotoliu Mandra
  • Fotoliu Mandra
  • Fotoliu Mandra
  • Fotoliu Mandra

Fotoliu Mandra
Chesterfield

Stilul clasic britanic de tapițare cu butoni asociat numelui Chesterfield se regăsește în fotoliul Mandra, într-o reinterpretare cu linii moderne și formă organică, pentru un plus de confort.

Structura produsului este realizată din multistrat, suplimentat cu lemn masiv de fag, iar confortul este asigurat de șezutul și spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate mare.

Materiale de acoperire – Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii.

Gamă de produse
Canapea fixă 3 locuri, canapea fixă 2 locuri și fotoliu. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 
 
Ambalare și transport
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 

Fotoliu Mandra
Chesterfield

Dalin

Preț: 2.162 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Îmbinare fericită de stil clasic britanic și linii moderne, întrr-un fotoliu confortabil

Ai ales:


Adaugă la favorite