• Fotoliu Helsinki
  • Fotoliu Helsinki

Fotoliu Helsinki

Dimensiuni:
Lățime: 80 cm
Adâncime 98 cm
Canapeaua şi fotoliile Helsinki
Canapeaua şi fotoliile Helsinki sunt concepute pentru a conferi caracter spațiilor interioare. Designul ancorat în trecut, inspirat din stilul nordic al anilor '60 stă mãrturie cã liniile clasice nu se demodeazã niciodatã. Gama de produse Helsinki este conceputã pentru decorarea holurilor şi a sălilor de primire care îmbinã confortul, frumosul şi stilul. 
 
Caracteristici
Rezistența produsului este dată de structura din lemn masiv de fag. Confortul este asigurat de pernele de şezut realizate dintr-o bază cu arcuri  pocketspring şi poliuretan HR (high resilience). Pernele de spătar sunt din poliuretan HR de densitate medie acoperit cu un strat format dintr-un material moale compartimentat în buzunare umplute cu pene de gâscă.
 
Materiale de acoperire
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului.
 
Gamă de produse
Canapea fixă, fotoliu şi măsuță.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături. 
 
Canapele și fotolii
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Fotoliu Helsinki
Fotoliu Helsinki

Fotoliu Helsinki

Dalin

Preț: 1.322 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Fotoliu cu design inspirat din stilul clasic nordic. Șezutul extrem de confortabil datorită stratului superior de puf de gâscă.

Ai ales:


Adaugă la favorite