• mobilier living canapea Stockholm
  • Stockholm 3 l extensibilă, saltea inclusă
  • Stockholm 3 l extensibilă, saltea inclusă
  • Stockholm 3 l extensibilă, saltea inclusă
  • Stockholm 3 locuri extensibilă, saltea inclusă
  • Stockholm 3 locuri extensibilă, saltea inclusă
  • Stockholm 3 locuri extensibilă
  • Stockholm 3 locuri extensibilă
  • saltea pentru canapea
  • Stockholm 3 locuri extensibilă
  • Stockholm 3 locuri extensibilă

Canapea Stockholm
3 l extensibilă, saltea inclusă

Dimensiuni:
Lățime: 218 cm
Adâncime: 90 cm
Canapeaua Stockholm
Stockholm este o canapea practică şi confortabilă, destinată atât apartamentelor mici, cât şi livingurilor mai spațioase. Este o canapea care include salteaua relaxa, potrivită pentru dormitul zilnic. Disponibilă în culori variate, cu un design clasic scandinav ce nu se demodează. O atmosferă relaxată... râsete, prieteni dragi, seri care peste ani vor deveni amintiri plăcute. 
 
Caracteristici 
Structura canapelei este din lemn masiv de fag, plăci din aşchii şi fibre de lemn. Confortul este asigurat de pernele de şezut şi spătar realizate din poliuretan de densitate medie. Salteaua este realizată din poliuretan de ultimă generație cu structura HR (high resilience), adică, structură de celule deschise ce permit aerisirea saltelei. Salteaua este inclusă în prețul canapelei și oferă un confort ideal pentru utilizare zilnică de lungă durată. 
 
Materiale de acoperire 
Alege dintr-o gama variată de tapițerii cu ajutorul configuratorului alăturat. Dacă ai nevoie de inspirație, te rugăm să ne contactezi. 
 
Gamă de produse
Canapea extensibilă, fotoliu şi taburet.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Canapele
Produsele de mobilier au o durată de utilizare de minim 10 ani. De aceea, când alegi o canapea, îţi oferim posibilitatea de a selecta materialul de acoperire, culoarea pernelor decorative, tipul de braţe, poziţionarea şezlongului, configurarea produselor fiind unul din atu-urile MobilaDalin. Fie că ai nevoie de o canapea pentru birou, de o canapea modulară, multifuncţională, de o canapea cu un design atractiv pentru relaxare alături de familie, sau de o canapea extensibilă care să încapă în spaţii mici, eşti în locul potrivit.
Alege ceea ce se potriveşte cel mai bine!
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Canapea Stockholm 3 l extensibilă, saltea inclusă
Canapea Stockholm 3 l extensibilă, saltea inclusă

Canapea Stockholm
3 l extensibilă, saltea inclusă

Dalin

Preț: 4.283 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Canapea frumoasă și practică, ideală pentru zi sau noapte, saltea relaxa inclusă, confort ideal pentru dormit uzual

Ai ales:


Adaugă la favorite