• Scaun picioare in x
  • Scaun
  • Scaun
  • Scaun
  • Scaun
  • Scaun

Scaun Tokyo
decor picioare in x

Dimensiuni:
Dimensiuni:
Lățime 45 cm
Adâncime: 53 cm

 

Scaunul Tokyo decor

Structura scaunelor este realizată din lemn masiv de fag și lemn stratificat. Confortul este asigurat de şezutul şi spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate medie, așezat pe o placă rezistentă de lemn stratificat. Picioarele sunt montate în cruce. 

Variante coloristice

Scaunele sunt disponibile într-o varietate mare de texturi și culori.

Scaune și mese

Scaunele tapiţate și mesele MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa.
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!            

MobilaDalin  este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă.  Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie. 

Ambalare și transport:

Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier). Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 


Scaun Tokyo
decor picioare in x

Dalin

Preț: 293 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Scaun cu design modern, practic și confortabil. Dehusabil, ușor de curățat. Confortabil și plăcut, o prezență caldă în bucătăria ta.

Ai ales:


Adaugă la favorite