• Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm
  • Scaun Stockholm

Scaun StockholmDimensiuni:
Lățime: 43 cm
Adâncime: 59 cm
Scaunul Stockholm
"Haideți la masă" - e inceputul atâtor amintiri frumoase legate de familie, de prieteni, de oameni dragi sufletului nostru. Însă, savoarea acestor mese nu este dată doar de bucatele alese, de conversațiile avute, ci şi de confortul oferit de spațiul în care se desfăşoară. Scaunele Stockholm surprind prin stil, eleganță, design deosebit, şi mai presus de toate....confort.
 
Caracteristici
Structura de rezistență este realizată din lemn stratificat. Șezutul are la bază arcuri sinusoidale acoperite cu un strat de poliuretan de înaltă densitate, iar  spătarul din poliuretan de înaltă densitate, la care s-a adăugat o împletitură de chingi elastice.
 
Materiale de acoperire
Producătorul MobilaDalin are în portofoliu o gama variată de tapițerii. Alegerea materialelor de acoperire este posibilă cu ajutorul configuratorului. 
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Scaune și mese
Scaunele tapiţate MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa. 
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!
      
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Scaun Stockholm
Scaun Stockholm

Scaun Stockholm

Dalin

Preț: 262 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


"Haideți la masă" - e începutul atâtor amintiri frumoase legate de familie și prieteni dragi

Ai ales:
Adaugă la favorite