• Scaun Nisa cu brațe
  • Scaun Nisa cu brațe
  • Scaun Nisa cu brațe
  • Scaun Nisa cu brațe
  • Scaun Nisa cu brațe
  • Scaun Nisa cu brațe

Scaun Nisa
cu brațeDimensiuni:
Lățime: 44 cm
Adâncime: 55 cm
Scaunul Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”.  Un scaun făcut pentru conversaţie, menit să fie martorul unor poveşti interesante. Un design clasic,  dus până în punctul în care redevine modern.   
 
Caracteristici
Structura de rezistență este realizată din lemn masiv de fag şi din MDF stratificat. Confortul este asigurat de şezutul şi spătarul din poliuretan HR (high resilience) de densitate mare.
 
Materiale de acoperire
MobilaDalin pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de tapițerii. Alege culoarea dorită din configurator.
 
Întreținerea mobilierului tapiţat
Pentru a te bucura de produsul de mobilier tapiţat pentru cât mai mult timp, îți punem la dispoziție sfaturi de întreținere și curățare, în secțiunea Ghid de cumpărături.
 
Scaune și mese
Scaunele tapiţate MobilaDalin sunt concepute pentru confortul tuturor celor care se adună în jurul mesei. Produse tradiţionale sau cu design contemporan, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată şi să creezi locul potrivit în care să te bucuri de cei dragi, la tine acasa. 
Ia loc şi bucură-te de compania familiei şi a prietenilor!     
 
MobilaDalin este o companie românească, producătoare de mobilier tapiţat din 1992. MobilaDalin oferă o gamă de produse de înaltă calitate, o îmbinare reuşită între confort, calitate şi stil.  Canapele, scaune şi paturi, alături de accesorii şi alte produse de mobilier tapiţat sunt special concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casă. Fabrica MobilaDalin a fost dezvoltată de o familie de ingineri din Reghin, județul Mureș, specializaţi în industria lemnului, industria mobilei şi industria materialelor textile. Profilul tehnic precum şi înclinaţia spre inovaţie  au stat la baza dezvoltării unei afaceri de familie prospere, care se află la a doua generaţie.
 
Ambalare și transport:
Produsele de mobilier de dimensiuni mici se ambalează în folie cu bule și carton. Transportul lor se asigură de către companiile partenere (FanCourier).
Produsele de mobilier de dimensiuni mari (canapele, colțare) se vor ambala individual, în carton și folie specială cu bule, pentru evitarea lovirii și a deteriorării. Transportul acestora se realizează  de către camioane speciale. 
Scaun Nisa cu brațe
Scaun Nisa cu brațe

Scaun Nisa
cu brațe

Dalin

Preț: 273 RON TVA inclus

La comandă, livrare în 20 zile lucrătoare


Nisa aduce în casa ta clasicul bun gust francez, şi acel “savoir-vivre”. Un scaun făcut pentru conversaţie, menit să fie martorul unor poveşti interesante.

Ai ales:


Adaugă la favorite